Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan görmek

Rüyada suda boğulan görmek

Rüyada suda boğulan görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Rüyada suda boğulmak ölmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada derin suda boğulmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, dünya malına kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin suda boğulmak isabetli adımlar atacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek büyük kazanç elde edileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek geçim derdine düşmeyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Rüyada duru suda boğulmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments