Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bir yere taşınmaya, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin suda boğulmak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yeni şeyler deneneceğine inanılır.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada boklu suda yüzmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işarettir.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments