Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada suda boğulan köpek görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, hak yolunu bulacağına inanılır.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Rüyada çamurlu suda boğulmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek saygınlık kazanacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli suda boğulmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments