Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda boğulmak

Rüyada bulanık suda boğulmak

Rüyada bulanık suda boğulmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulmak gördüyseniz:

  • Biraz inatçılaşabilirsiniz.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suda boğulmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, adını aklamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda koşmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda abdest almak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda ölmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyüleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments