Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmak

Rüyada suda boğulmak

Rüyada suda boğulmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin yasa düşeceğine, eğlence ve renk geleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren gelişmeler dikkat gerektirebilir.

Rüyada suda boğulan insan görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, zarara gireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine inanılır.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulan insanlar görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments