Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalettir.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi istemediğiniz bir yönde ilerlemeye zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen inek görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ne yapacağını şaşıracağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada suda inek görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işaret eder.

Rüyada akan suda boğulmak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin suda boğulmak işinde de hep başarılı olacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments