Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, onların güvenini sarsacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, yanlışlara düşeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet eder.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek daha rahat bir hayatı olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments