Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek neşesini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine alamet eder.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek hayırlı işlere imza atacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments