Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin polis olduğunu görmek

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret eder.

Rüyada eşinin polis olduğunu gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Rüyada eşini polis görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini polis olarak görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, canının sağ olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisin yakaladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, önemli atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada bir polise aşık olmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından yakalanmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada polisle işbirliği yapmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, istediği yola çıkacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments