Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis okulunu kazandığını görmek

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işsizin iş bulacağına işarettir.

Rüyada polis okulunu kazandığını gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Rüyada polis okulu kazanmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazanmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada polisliği kazanmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işarettir.

Rüyada polis sınavını kazanmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, dini inançların güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulu kazandığını görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada okul kazanmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments