Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini polis olarak görmek

Rüyada eşini polis olarak görmek

Rüyada eşini polis olarak görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, konforunun yerinde olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada eşini polis olarak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, güleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini polis olarak görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini polis görmek seyahatlere katılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu polis görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Rüyada polisle sohbet etmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada polislerden kaçtığını görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

Rüyada polis çağırmak görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret eder.

Rüyada polis ve asker görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments