Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir polise aşık olmak

Rüyada bir polise aşık olmak

Rüyada bir polise aşık olmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalettir.

Rüyada bir polise aşık olmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bir polise aşık olmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Rüyada polise aşık olmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, keyiflerinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına aşık olmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kazancının azalmayacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük birine aşık olmak büyüleyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada iki kişiye aşık olmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çok büyük bir acı duyacağına yorulur.

Rüyada bir ünlüye aşık olmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments