Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle işbirliği yapmak

Rüyada polisle işbirliği yapmak

Rüyada polisle işbirliği yapmak rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, ailesi ile mutlu olacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, rakiplerini yeneceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada polisle işbirliği yapmak gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Rüyada polisle işbirliği yapmak üzücü olaylar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada işbirliği yapmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanla işbirliği yapmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanla işbirliği yapmak yol alacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, lüksünün artacağına delalet eder.

Rüyada polislik yapmak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kötü duygularını yeneceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalettir.

Rüyada polis yapmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, ancak yılmayacağına alamet eder.

Rüyada polisle sevgili olmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalettir.

Rüyada evde polis görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments