Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından yakalanmak

Rüyada polis tarafından yakalanmak

Rüyada polis tarafından yakalanmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, günlerini hastanede geçireceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, her istediğini elde edeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada polis tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Rüyada polis tarafından yakalanmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada silahla polise yakalanmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada polis yakalanmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada arabayla polise yakalanmak hayat kalitesinin de yükseleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalettir.

Rüyada polise tabanca yakalatmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işarettir.

Rüyada polise esrar yakalatmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada polise yakalanmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, daha fazla kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada trafik polisine yakalanmak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments