Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin yakaladığını görmek

Rüyada polisin yakaladığını görmek

Rüyada polisin yakaladığını görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, helal rızka kavuşacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Rüyada polisin yakaladığını gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Rüyada polis olup suçlu yakalamak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada polis yakalamak Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisin yakaladığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada polise aşık olmak edilen duaların tutacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada polisin öldüğünü görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada polisten yardım istediğini görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet eder.

Rüyada polis ve karakol görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments