Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini polis görmek

Rüyada eşini polis görmek

Rüyada eşini polis görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada eşini polis gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Rüyada eşini polis görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşini polis olarak görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına yorulur.

Rüyada polis operasyonu görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivil polisten kaçmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Rüyada polise silah vermek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis yüzüğü görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis öğrenci görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments