Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin para saydığını görmek

Rüyada eşinin para saydığını görmek

Rüyada eşinin para saydığını görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin para saydığını gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eşinin para saydığını görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek özel hayatında mutlu olacağına, dolandırılacağına, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı para saymak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada para saydırmak fakirlik ve yokluk göreceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para saymak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine rivayet eder.

Rüyada demir para bulmak ve saymak hayatının afiyet içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok kağıt para saymak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Rüyada çok para saymak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments