Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, huzurunun eski haline döneceğine delalettir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kağıt para saymak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalettir.

Rüyada tomarla kağıt para saymak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada çok kağıt para saymak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kağıt para almak ve saymak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalet eder.

Rüyada kağıt para saydığını görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye tabir olunur.

Rüyada eski kağıt para saymak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt saymak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments