Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir para bulmak ve saymak

Rüyada demir para bulmak ve saymak

Rüyada demir para bulmak ve saymak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, işlerinin karışacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, bahtının güzelleşeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada demir para bulmak ve saymak gördüyseniz:

  • Değişikliklerden korkmayın.

Rüyada demir para bulmak ve saymak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına inanılır.

Rüyada bozuk demir para saymak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, doğru yolu bulacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına rivayet eder.

Rüyada demir para saydığını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, amaçlarına ulaşacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saymak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, bununla yüceleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerde demir para bulmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, güçten düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprakta demir para bulmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, mirasa alamet etmektedir.

Rüyada demir paralar bulmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, batıl amele, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yoldan demir para bulmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments