Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kağıt para saymak

Rüyada çok kağıt para saymak

Rüyada çok kağıt para saymak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine inanılır.

Rüyada çok kağıt para saymak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kağıt para saymak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para saydığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada kağıt para almak ve saymak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada eski kağıt para saymak yaptığı işten çıkarılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tomarla kağıt para saymak şükredeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada çok kağıt para saymak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kağıt saymak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments