Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok para saymak

Rüyada çok para saymak

Rüyada çok para saymak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok para saymak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza, özel yaşamınıza ya da sizin için önemli herhangi bir konuya ilişkin teklif veya önerileriniz ilgi çekmeye ya da destek görmeye başlayabilir.

Rüyada madeni para saymak maddi anlamda güç kaybedeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Rüyada para alıp saymak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Rüyada çok para saymak rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine tabir olunur.

Rüyada bol para saymak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünya mallarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada kağıt para saymak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin para saydığını görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hep dinç ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının para saydığını görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deste deste para saymak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments