Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para saydırmak

Rüyada para saydırmak

Rüyada para saydırmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, insanların hayır dualarını alacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada para saydırmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Rüyada demir para bulmak ve saymak işlerindeki karın artacağına, zor durumlarda kalacağına, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada yırtık para saymak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para saymak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının para saydığını görmek şöhret ve itibar kazanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada demetle para saymak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çok kağıt para saymak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada demir para saydığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para almak ve saymak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments