Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı para saymak

Rüyada yabancı para saymak

Rüyada yabancı para saymak günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine inanılır.

Rüyada yabancı para saymak gördüyseniz:

  • İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Rüyada yabancı para saymak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil para saymak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada altın para saymak uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kağıt para saymak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada eski kağıt para saymak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kazancının katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada eşinin para saydığını görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para almak ve saymak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments