Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para saymak

Rüyada kağıt para saymak

Rüyada kağıt para saymak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para saymak gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Rüyada kağıt para saymak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Rüyada tomarla kağıt para saymak mutlu ve keyifli hissedeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, moralinin yükseleceğine, zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kağıt para saydığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalettir.

Rüyada eski kağıt para saymak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hane içine ay doğacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kağıt para saymak yeni kısmetlere nail olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para almak ve saymak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, güzel bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt saymak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, makbul olan mallar edineceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments