Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin padişah olduğunu gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Rüyada padişah eşi olmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişahın eşi olmak içinin hafifleyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sorunların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada eşini padişah görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahın kızı olmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş padişah görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına alamet eder.

Rüyada padişahla konuşmak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına yorulur.

Rüyada kendini padişah görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments