Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini padişah görmek

Rüyada eşini padişah görmek

Rüyada eşini padişah görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet eder.

Rüyada eşini padişah gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Rüyada eşini padişah görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, esenlik bulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada padişah eşi olmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çekilen hasretin biteceğine delalet eder.

Rüyada padişahın eşi olmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada padişah yüzüğü görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada padişahla öpüşmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada padişahla yemek yemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Rüyada padişah ve şehzade görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments