Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini padişah görmek

Rüyada kendini padişah görmek

Rüyada kendini padişah görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Rüyada kendini padişah gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Rüyada padişah mezarı görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işarettir.

Rüyada padişaha aşık olmak durumunun git gide kötüleşeceğine, başının ağrıyacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş padişah görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada padişah tahtı görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişahla evli olmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, hayır duaları alacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Rüyada padişah tuğrası görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada padişah sultan süleymanuı görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada padişahtan hediye almak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, rakiplerine yenileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments