Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahla konuşmak

Rüyada padişahla konuşmak

Rüyada padişahla konuşmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ayağa kalkacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Rüyada padişahla konuşmak gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada padişahla konuşmak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tövbelerin kabul olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada padişahtan hediye almak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalet eder.

Rüyada padişah görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, etrafına güzel insanların dolacağına işarettir.

Rüyada at üstünde padişah görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada padişah kavuğu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişahın elini öpmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada padişah kılıcı görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada padişah sarığı görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments