Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahın kızı olmak

Rüyada padişahın kızı olmak

Rüyada padişahın kızı olmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, ticaretin önünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada padişahın kızı olmak gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Rüyada padişahın kızı olmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sağlığın da bozulacağına delalet eder.

Rüyada padişah kızı görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahın kızıyla evlenmek zor zamanların sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada padişahla öpüşmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Rüyada padişah mührü görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada padişah kavuğu görmek sevdiği birini kırmaya, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişahın eşi olmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada padişahla konuşmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments