Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş padişah görmek

Rüyada ölmüş padişah görmek

Rüyada ölmüş padişah görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş padişah gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada padişah elbisesi giymek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada atlı padişah görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişahın öldüğünü görmek şansının geri döneceğine, güleceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahtan kaçmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hasta ise şifa bulacağına yorulur.

Rüyada padişah kılıcı görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada padişahla namaz kılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada padişahın elini öpmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişah öldürmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments