Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahın eşi olmak

Rüyada padişahın eşi olmak

Rüyada padişahın eşi olmak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahın eşi olmak gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Rüyada padişahın eşi olmak keyifli olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eşini padişah görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişah eşi olmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada padişah kılıcı görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada padişahın kızıyla evlenmek güzel bir evliliğe, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine tabir olunur.

Rüyada padişahtan kaçmak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişah cenazesi görmek önemli yerlere geleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments