Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah eşi olmak

Rüyada padişah eşi olmak

Rüyada padişah eşi olmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada padişah eşi olmak gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Rüyada padişah eşi olmak anne baba ile ters düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Rüyada padişahın eşi olmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Rüyada eşini padişah görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada padişahın huzuruna çıkmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada padişahla yatmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah ve şehzade görmek yokluğun biteceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada padişah öldürmek verilen emeğin boşa gideceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments