Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin organını yalamak

Rüyada eşinin organını yalamak

Rüyada eşinin organını yalamak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin organını yalamak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Rüyada eşinin organını yalamak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkeklik organını yalamak işlerin düze çıkarılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kendi organını yalamak daha pozitif biri olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın organı yalamak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, çocuklar gibi şen olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada erkek organı yalamak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Rüyada erkeklik organı yalamak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kafa dağıtacağına işaret eder.

Rüyada kadının organını yalamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments