Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın organı yalamak

Rüyada kadın organı yalamak

Rüyada kadın organı yalamak sevinçten adeta havalara uçacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, eve kapanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kadın organı yalamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar netleşmeye, şekillenmeye veya somut hal almaya başlıyor.

Rüyada kadının organını yalamak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın organı yalamak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Rüyada erkeklik organı yalamak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeklik organını yalamak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organı yalamak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi organını yalamak her zaman hürmet göreceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments