Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı yalamak

Rüyada erkek organı yalamak

Rüyada erkek organı yalamak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek organı yalamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Rüyada erkeklik organını yalamak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada erkek organı yalamak ters giden işlerin düzeleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada erkeklik organı yalamak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada kadının organını yalamak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın organı yalamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kendi organını yalamak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments