Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklik organını yalamak

Rüyada erkeklik organını yalamak

Rüyada erkeklik organını yalamak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin baltalanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet eder.

Rüyada erkeklik organını yalamak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada erkeklik organını yalamak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalet eder.

Rüyada erkek organı yalamak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada erkeklik organı yalamak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi organını yalamak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada kadın organı yalamak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının organını yalamak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments