Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalettir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek adının her yerde geçeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına işarettir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek bereketinin artacağına, hayatının alt üst olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeklik organını yalamak hayırlı olayların yaşanacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Rüyada erkeklik organı yalamak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada erkek organı yalamak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek ayrıcalık elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments