Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi organını yalamak

Rüyada kendi organını yalamak

Rüyada kendi organını yalamak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, umutlarının çoğalacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada kendi organını yalamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Rüyada kadın organı yalamak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza inanılır.

Rüyada erkeklik organını yalamak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Rüyada eşinin organını yalamak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı yalamak tatsızlıklar çıkacağına, değer göreceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada erkeklik organı yalamak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kadının organını yalamak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kendi organını yalamak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments