Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının organını yalamak

Rüyada kadının organını yalamak

Rüyada kadının organını yalamak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hasta ve üzgün olacağına, renk ve eğlence geleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının organını yalamak gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kadının organını yalamak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada kadın organı yalamak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeklik organını yalamak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ana baba dualarının alınacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organı yalamak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklik organı yalamak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Rüyada eşinin organını yalamak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi organını yalamak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments