Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklik organı yalamak

Rüyada erkeklik organı yalamak

Rüyada erkeklik organı yalamak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeklik organı yalamak gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Rüyada erkeklik organını yalamak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada erkeklik organı yalamak kısmetlerinin ve şansının artacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organı yalamak mutlu günler yaşanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, dualarının karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada eşinin organını yalamak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada kadın organı yalamak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada kendi organını yalamak aniden evlilik kararı alacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada kadının organını yalamak attığı her adımı düşüneceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments