Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kişinin iyi hale geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, umutların yıkılacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, korkularını yeneceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerken görmek dileklerin kabul olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek malının ve kazancının tam olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işarettir.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments