Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, güç kaybedeceğine inanılır.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine inanılır.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments