Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kazançlı bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işarettir.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek sorunların bir bir çözüleceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments