Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak rahat bir hayata sahip olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, nimet ve berekete ereceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret eder.

Rüyada düşer gibi olmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments