Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven düştüğünü görmek

Rüyada merdiven düştüğünü görmek

Rüyada merdiven düştüğünü görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven düştüğünü gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işarettir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, güzel bir yola çıkılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düşürülmek eve huzur dolacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments