Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, stresini atacağına, talihinin artacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek duygularını açığa vuracağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerken görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden düşürülmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, kazancının günden güne çok artacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments