Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşerken görmek

Rüyada merdivenden düşerken görmek

Rüyada merdivenden düşerken görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düşerken gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, hem hayatının kurtulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kazancının azalacağına delalettir.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek darlığa düşmeyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşeni görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments