Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşüp ölmek

Rüyada merdivenden düşüp ölmek

Rüyada merdivenden düşüp ölmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yürürlüğe koymak için dahiyane fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek sıkıntılardan kurtulmaya, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine alamet eder.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments