Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin memur olduğunu görmek

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, aile saadetinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin memur olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalettir.

Rüyada memur olarak atanmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini memur olarak görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada memur olamamak işinde yükseleceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada birinin memur olduğunu görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rahat bir hayata adım atacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada memur arkadaş görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada memurluğu kazanmak maddi zarara gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada memur olup atanmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments