Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin memur olduğunu görmek

Rüyada birinin memur olduğunu görmek

Rüyada birinin memur olduğunu görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin memur olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada nikah memuru görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına tabir olunur.

Rüyada orman memuru görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalettir.

Rüyada haciz memuru görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada memurluk kazanmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulur.

Rüyada polis memuru olmak kötü ve zor günler geçireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada maliye memuru görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Rüyada memur olamamak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada devlet memur olmak rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments